El rap descarat d’EmbolicatsLa Safor està en ebullició creativa, i és una altra vegada des d’aquesta comarca des d’on ens arriba aquest nou projecte de Hip Hop. Embolicats són tres MCs provinents de Madrid, Oliva i Bulgària que després de diverses tentatives han format per fi un grup de rap amb Gandia com a punt de trobada. Elhe, Hefesto i Samuel preparen A Bacs, que suposarà la seua primera referència. En aquest disc debut podrem trobar una barreja del que agrada fer a aquesta banda batejada com Embolicats.

El passat abril apareixia a les xarxes el seu primer tema “Això ho pague jo”, amb líriques de crítica social. També han mostrat però la seua cara més descarada i festera a la cançó i videoclip “Shot Drinks”. Han desvetllat a més dos col·laboracions que podrem trobar en aquest primer treball, amb Garrotada i Joan Palomares (Prozak Soup).

A falta de confirmar la data d’eixida d’A Bacs - que serà en pocs dies-, Embolicats asseguren que es tracta d’un treball que naix amb la pretensió de “no deixar ningú indiferent” i que estan impressionats per la rebuda dels dos primers singles. Confirmaran també prompte la seua gira de presentació, que ja han escalfat telonejant Zoo a Gandia, així com actuant pel circuit de locals de la capital saforenca.

embolicats

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.