El Pirata Rock de Gandia últim Diàlegs especial festivals

Arriba l’última entrega de l’especial festivals de Diàlegs. Emma Tomàs i el seu equip passaren pel Pirata Rock Festival que es va celebrar del 18 al 20 de juliol a Gandia. Una cita on es va tindre l’oportunitat d’estar amb diferents grups destacats del País Valencià. Al capítol de hui podrem veure Zoo, Pupil·les o Funkiwis en els moments previs als seus concerts. Uns Diàlegs on també hi ha espai per a descobrir els secrets més destacats del festival.


Aquest estiu els hem pogut veure també al Music Port Fest i al Feslloc. Des de Tresdeu estem molt contentes d’haver col·laborat la youtuber de Beniarrés que ja porta 44 capítols, i molts més que queden retratant l’escena musical i cultural del nostre país. Sense més dilació us deixem amb la seua mirada del festival Pirata Rock 2019.Podeu llegir l'article original El Pirata Rock de Gandia últim Diàlegs especial festivals a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.