El nou disc de Ballon Flights, un alliberador crit vora el cingle

El trio punk de Castelló Balloon Flights torna a publicar un treball després del seu més que interessant Staten Island (2016). El nou és un treball que sintetitza la ràbia punk en acords i síl·labes, la melodia camuflada del hardcore, i l’herència quasi sense voler de dècades de rock de tots els colors. Esta volta sonen més als Green Day més jóvens que a Nirvana (al precedent hi havia uns aires molt de Nirvana).


Psychologically Broken és directe, contundent, immediat, reconfortant i alliberador com un crit vora un cingle. Veges tu que un so punk-rock a la ianqui dels 80-90 ja ens evoca nostàlgia d’un temps passat. Cavil·lacions en pretèrit per parlar de coses tan summament modernes i transgressores com el punk. Xafats, destrossats psicològicament. Punks sense ser-ho de la trentena cap amunt, amb entrades que són aeroports, escoltant un grup punk-hardcore de Castelló al bluetooth del cotxe anant a la guarderia. Xafats però resilients. Win Win.


Escolta el discPodeu llegir l'article original El nou disc de Ballon Flights, un alliberador crit vora el cingle a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.