El Mural, el nou programa de ràdio d’Escola Valenciana i Amàlia Garrigós

El Mural Hui vos presentem El Mural, una iniciativa d’Escola Valenciana realitzat per un equip de treballadors i treballadores de RTVV. Dirigit per la periodista Amàlia Garrigós, es completa amb periodistes, tècnics i productors amb una llarga trajectòria en el món radiofònic com són Pau Vendrell, Xelo Ribera, Esther Altabella, Pepe Moreno i Iñaki Maxkiaran. Amb vocació de servei públic es realitza de manera altruista i voluntària.

Plantejat com un programa radiofònic mensual, d’una hora de durada, parla de diferents temàtiques relacionades amb el valencià des de diferents àmbits i punts de vista. El propi nom del programa és una declaració d’intencions: un mural de veus, de geografia, de cultura, de política, de música i de col·lectius. Un mural de diversitat, de diàleg i de democràcia participativa. El Mural pretén ser un símbol per a reivindicar la nostra RTVV, la que volem; i demostrar que estem vius i amb ganes de construir una societat plural i digna.

El MuralEn aquest primer programa, El Mural dóna veu als xiquets del CEIP Cremona, una de les escoles que vol tancar Alberto Fabra. És tracta d’una tertúlia molt colpidora que recomanem escoltar atentament. Es dramatitza un relat del Premi Sambori. Per fer-ho, s’ajunten les veus de la sèrie de Canal 9 Bola del Drac, que va marcar tota una generació de xiquets. És tracta dels actors Francesc Anyó i de les germanes Mari Carme i Míriam Giner, del grup Carraixet. Podreu passejar per les novetats editorials i musicals; la conversa amb Pep Gimeno Botifarra que és el protagonista del documental El cant de les arrels; entrevista a OrxataL'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.