El festival DocsValència posarà els documentals en el centre d’atenció

docsvalencia filmoteca

DocsValència Espai de No Ficció torna a València per a posar els documentals en el centre d’atenció. El festival serà de l’11 fins al 21 de maig i compta amb el suport de les institucions valencianes, Generalitat, Ajuntament de València i Diputació, així com de l’Institut Valencià de Cultura, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Centre del Carme Cultura Contemporània.

Pau Montagud y Nacho Navarro són els directors de DocsValència, una proposta per a enfortir l’ecosistema audiovisual valencià, molt damnificat per la crisi del sector i l’econòmica. En la programació hi ha diverses localitzacions: Octubre CCC, La Filmoteca, el Col·legi Major Rector Peset i la Plaça del Patriarca.

Durant el “festival de la realitat”, el públic podrà gaudir de les diverses projeccions documentals de la programació. DocsValència és, a més, una gran oportunitat per a la indústria audiovisual valenciana. S’oferiran ativitats per als professionals del sector.

Diversos temes s’entrellacen en el DocsValència: economia, pobresa, agricultura, política, guerra o terrorisme. Alguns dels documentals a projectar seran: ¡Olé, olé, olé!: un viaje a través de América LatinaPequeñas mentiras piadosas, Michael Moore en TrumpLandSuperávit. Aterrorizando para crear consumidores o Famdeterra entre d’altres. Amb el DocsValència hi haurà 10 dies de documentals per a adonar-se que la la realitat supera la ficció.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.