El Feslloch 2017 brilla en la seua cloenda

Anit arribava el final de l’onzena edició del Feslloch, el festival de música en valencià que es celebra a la localitat valenciana de Benlloch. La jornada de cloenda va superar totes les expectatives, i els concerts de ZOO, Smoking Souls o El Diluvi van omplir de gom a gom el camp de futbol de la localitat. En total més de 8.000 assistents confirmen el balanç positiu dels organitzadors, que destaquen també l’alta participació en les activitats vespertines. Espectacles com els de Xavi Castillo o ‘Feslloch a banda’ -amb un dels concerts més emotius de la història del festival-, a més de les activitats esportives, han consolidat aquesta franja horària registrant una alta afluència de públic.

Bandes com ZOO, Smoking Souls i El Diluvi destaquen en l’última nit del festival

Feslloch 2017 Feslloch 2017 Feslloch 2017 Un moment del concert de Pepet i Marieta - Feslloch 2017 - Un moment del concert de Pepet i Marieta - Feslloch 2017 - ZOO - Feslloch 2017 - Andrea Sorribes ZOO - Feslloch 2017 - Andrea Sorribes ZOO 2 - Feslloch 2017 - Andrea Sorribes ZOO 2 - Feslloch 2017 - Andrea Sorribes Xavi Castillo - Feslloch 2017 - Andrea Sorribes Xavi Castillo - Feslloch 2017 - Andrea Sorribes Xavi Castillo 2 - Feslloch 2017 - Andrea Sorribes Xavi Castillo 2 - Feslloch 2017 - Andrea Sorribes Competicions esportives - Andrea Sorribes Competicions esportives - Andrea Sorribes Sarrià a Feslloch a Banda Sarrià a Feslloch a Banda Candela Roots - Andrea Sorribes Candela Roots - Andrea Sorribes Manel - Andrea Sorribes Manel - Andrea Sorribes Nadal, Ventura i Sarrià amb Feslloch a Banda Nadal, Ventura i Sarrià amb Feslloch a Banda Xaranga de Benlloch - Feslloch 2017 - Andrea Sorribes Xaranga de Benlloch - Feslloch 2017 - Andrea Sorribes A més dels grans concerts de bandes referents de la música en català, el festival ha apostat enguany per atraure nous públics amb propostes que es desmarquen de la música festiva i el pop-rock, com el Xiromita Trad Project de Miquel Gironés -un projecte de recuperació de la tradició oral de la música d’arrel- o l’espectacle amb el que Mireia Vives i Borja Penalba van presentar el seu últim disc conjunt Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017).

Més de 8.000 persones gaudeixen del festival de música en valencià

Un any més el principal aparador de la música en valencià continua millorant la seua oferta sense perdre pel camí un dels trets característics del Feslloch: la germanor i el bon ambient entre veïns, veïnes i assistents. Destaca l’absència d’incidents greus i el gran impacte econòmic generat en aquesta xicoteta població de la Plana Alta. Així el Feslloch continua erigint-se com un festival referent en creixement sostenible i respectuosa simbiosi amb l’entorn. Marxem de Benlloch pensant ja en les sorpreses que ens esperen en la propera edició de 2018.