El concert pel 25 d’Abril a la Plaça de Bous exhaureix entrades!

El 23 d’abril serà l’homenatge a València d’ACPV. Després de la manifestació tradicional del 25 d’abril s’acostaran a la Plaça de bous milers de persones per gaudir d’un concert amb multitud de cantants i grups musicals. Entre els participants estaran Al Tall, Pau Alabajos, Feliu Ventura, Lluís Llach, Carles Belda, Amadeu Vidal, Clara AndrésRafa Xambó, Smoking Souls, Mireia Vives, La Gossa Sorda i Aspencat (en acústic), Andreu Valor, Joan Amèric, Carraixet, Miquel Gil, Candela Roots, Sva-ters, Sèrman MànserSenior i el Cor Brutal, Cris Juanico, Ovidi3, Carles Santos i Tomàs de los Santos.

Homenatge a València Plaça de bous ACPVEn aquesta festa on no cabrà un alfil també estaran Skattutipresto, guanyadors del Dóna la nota (BEA). ACPV també vol destacar la participació de “grups de cultura popular, com nombroses muixerangues i corals, i col·laboracions tan especials com els cavallets del Corpus de Castelló, les danses guerreres de la Todolella o els Aurorers de la Vall d’Uixó“.

Cal dir que si encara no tens entrada no està tot perdut, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) negocia una ampliació d’aforament davant l’èxit de la convocatòria. Les entrades estan exhaurides, la plaça ja és plena, i encara falten 10 dies, i l’allau de peticions d’entrades no cessa: “Per això, la producció està introduint canvis en l’escenari per a guanyar espai i, d’acord amb els responsables tècnics corresponents, confirmar si d’aquesta manera podem guanyar algun espai i aforament“.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.