El Cicle de Cants i Autors del C.P l'Esquerda arriba a la cinquena edició

El divendres 28 de setembre començarà la inauguració de la cinquena edició del Cicle de Cants i Autors de Granollers (CCA) organitzat pel Casal Popular l’Esquerda. Un any més proposen un espai popular i alternatiu on poder gaudir de tots els estils i discursos de la cançó d’autor feta en català.

La cita tindrà lloc a les 20h al Casal Popular l’Esquerda on podrem veure a les 20:30h la presentació de l’exposició del CCA Cicle de Cants i Autors; 5 anys de música d'autor a Granollers i la projecció La Cançó Necessària. A les 21:30h hi haurà un sopar de tapes per 5€ i, finalment a les 23h, el cantant i acordionista Carles Belda serà l’encarregat de tancar la nit amb un concert (5€/3€ socis).

Una tranquil·la vetllada amb bona música que donarà inici a tot un seguit de concerts durant tot el mes d’octubre, com per exemple els cantautors Pau Alabajos i Caliu el 6 d’octubre en el NAUB1 o Marta Rius i Salagrau l’11 d’octubre en el Casal Popular l’Esquerda.Amb aquesta edició han omplert 5 octubres de Granollers amb 40 propostes de cançó d’autor feta en català. Aprofitant el simbolisme de les dues dades, des de l’Esquerda han decidit tancar aquest cicle per encetar noves idees i crear nous projectes.

L'Esquerda és el Casal Popular de Granollers, un espai popular de trobada i un col·lectiu d'agitació cultural que treballa des de l'assemblearisme sense lucre per crear un calendari alternatiu d'activitats socioculturals i enfortir l'opció rupturista de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans.

Per a més informació visiteu la web cantsiautors.cat o www.esquerda.org. I si utilitzeu Twitter podeu trobar-los amb el hashtag #CCA12 i a @cpesquerda.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.