El Calderon d’Alcoi s’estrena com a seu del Barnasants amb Pi de la Serra

Pi de la SerraEl Teatre Calderón d’Alcoi ha estat l’indret escollit per a inaugurar la primera i nova seu del Festival de Cançó d’Autor Barnasants al País Valencià. El pròxim 16 de març estarà a la sala alcoiana el cantautor Quico Pi de la Serra, presentant el seu darrer treball ‘Quicolabora‘.

El director del Barnasants, Pere Camps, es mostrava molt emocionat perquè “la pàtria de l’Ovidi” fos la primera ciutat del País Valencià en adherir-se a la flosofa i al projecte del Barnasants.

Quico Pi de la Serra, l’artista més indòmit de la Nova Cançó ens presenta el seu reeixit espectacle amb un repertori molt excepcional. En aquest format s’acompanyarà de dos dels músics més autèntics i alhora màxims exponents del blues de casa: Amadeu Casas i Joan Pau Cumellas. Amb aquests músics consolida un trio que suposa una expressió diferent dins del món del blues. Així veus, cordes i harmòniques es fusionen per a oferir un repertori compost per algunes de les cançons més emblemàtiques dels més de cinquanta anys de carrera de Pi de la Serra.

Les entrades, a un preu de 6, 8 i 10 euros, ja es poden comprar a la taquilla del Teatre Calderón, al Centre Cultural d’Alcoi o a través d’InstanTicket.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.