El Blüe prepara l’Efecte Papallona

1506633_580395758713310_1770071000_nEl Blüe torna. “El més menut i insignificant canvi pot produir una enorme reacció” és, en resum, el significat de l’Efecte Papallona, un important concepte dins de la Teoria del Caos. El raper de Nules vol transmetre precisament eixa idea amb el seu nou treball, on a més pretén plasmar tota l’experiència adquirida durant anys de concursos, concerts i altres mogudes.

El Blüe no vacil·la en explicar el seu proper disc: “Efecte Papallona serà un disc dinàmic i melòdicament potent. Sempre apostant per un extrem cuidat de les lletres, sense perdre l’essència del carrer, i mantenint l’estètica, l’amor i la ràbia que em són característics.” Full Basstards acompanyen Alfons Pérez en aquest nou viatge, amb la producció, mescla i mastering. A les instrumentals podrem trobar Hip Hop i Dubstep sobre els quals el raper tornarà a fer volar la imaginació durant 50 minuts de crítica i autocrítica. El nou àlbum comptarà a més amb reeixides col·laboracions que aniran desvetllant-se a poc a poc. El Blüe és crític amb l’escena i es lamenta de la que considera la fòrmula d’èxit actual del rap en valencià: festa i revolució. En poques setmanes presentarà la seua alternativa i la paraula la tindrà el públic!

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.