El Bioritme busca el 3r sold out consecutiu amb ZOO, Auxili, Mafalda i molts més

Després de dos sold out en les edicions anteriors, l’organització del Bioritme assegura que la 7a serà una de les edicions més espectaculars. Ja han presentat el cartell oficial el qual ha sigut descrit com un cartell paritari de luxe. Amb més de 40 artistes nacionals i internacionals com SFDK, Oques Grasses, Tribade, Adala, La Sra Tomasa o els holandesos Zep & Friends. No podien faltar els representants valencians com ZOO, Auxili i Mafalda. Si no t’acaba de convèncer dona-li una ullada a l’aftermovie de l’any passat.Després que ZOO anunciara que al plató de La Resistencia que farà un paró al 2020, aquesta setmana també Auxili ha anunciat el mateix per xarxes. Açò significa que el Bioritme serà un dels últims (si no l’últim) escenaris que compartiran ambdues bandes aquest 2019. Per la seua banda, Mafalda continua enfilada aquest 2019 presentant el disc Palabras forman caos, donant-ho tot en cada directe.


Bioritme 2019


Bioritme 2019 CartellEl Bioritme és el primer festival de música de tot l’estat amb productes 100% ecològics. Se celebra del 22 al 25 d’agost al Pantà de Sau, un dels entorns naturals més importants de Catalunya, que a l’hora és un espai únic per viure l’experiència d’un esdeveniment musical líder en consciència ecològica. Els productes usats tenen un impacte ambiental molt menor que els habituals als macrofestivals i una filosofia solidària i horitzontal que aposta per un preu competitiu a les entrades. Podeu aconseguir les entrades online i tota la informació referent als autobusos oficials del Bioritme entrant a la web.


Bioritme busca crear un espai diferent que transmeti valors com el compromís per la cultura, la llengua, l’ecologia i l’economia sostenible. Amb una programació paral·lela infantil, dues piscines, espai de circ i zona benestar. Un festival per a totes les edats, infants, joves, famílies i jubilats. Aquests darrers, compten amb entrada gratuïta


Aquest festival és capdavanter en la prevenció i sensibilització en perspectiva de gènere. Per aquest motiu compta amb una comissió que s’encarrega de vetllar pel bon funcionament i la seguretat en termes de gènere en el recinte del festival, i que treballa la previsió d’agressions sexistes i que s’encarrega de la formació de tots els treballadors.


Podeu llegir l'article original El Bioritme busca el 3r sold out consecutiu amb ZOO, Auxili, Mafalda i molts més a la Tresdeu.com.