El baile tumbao, nou videoclip de La Rana Mariana

La Rana MarianaLa Rana Mariana, després del seu primer disc ‘Música en la calle’, on van aconseguir vendre 4.000 còpies, girar diverses vegades per l’Estat espanyol i participar en festivals multitudinaris com el Viña Rock o Arenal Sound, segueixen amb la seua carrera professional gravant el seu segon treball que han volgut titular ‘Múevete’.

I ací és on entra “El baile tumbao“, el primer videoclip del nou disc. Produït per Bocabadats podem veure a La Rana Mariana i amics en un pla distès ballant i arrimant-se al ritme de la música. La localització escollida ha estat La chimenea de Zaidia, un centre social a prop de l’avinguda Burjassot de València.

Si es feu amb el disc podreu trobar, a més, col·laboracions que enriqueixen la textura de les cançons de La Rana Mariana, tals com: Chiki Lora (Canteca de Macao) , Alcides Toirac (Lariba) , Pi Mccarthy (Nanai). Aquest disc ha sigut gravat i editat amb el suport de crowfunding, al que han denominat ‘Croakfunding’, on han aconseguit el suport i la col·laboració de més de 400 persones.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.