El 5è RockPenat arrancarà el 22 de desembre a Alcalà de Xivert

El 5è RockPenat ja té data d'inici. Serà el proper 22 de desembre a Alcalà de Xivert (Baix Mestrat). Aquest concurs de música en valencià organitza't pel Bloc Jove de les Comarques del Nord, arriba a la seva cinquena edició.Els 9 grups sel·leccionats per participar a la semifinal són: Litrona, Contracop, Indezentes, Thermalion, El Blüe, Gotcha, Envergadura, Olives Trenkaes i Now a Days.Només 3 grups passaran a la final, on competiran per premis econòmics o de gravació per valor de 1.250 euros i una gira de més de sis concerts. La resta de dates del RockPenat són el 18 de gener, la segona eliminatòria a Borriana; el 15 de febrer, la tercera eliminatòria a l'Alcora; i l'1 de març, la final del concurs a Vila-real.

Pots seguir tota la informació del concurs a www.rockpenat.cat.

Aquí podeu trobar l'esdeveniment: http://www.altaveu.cat/concerts/2012/12/22/litrona-contracop-indezentes-thermalion-el-blue-gotcha-envergadura-olives-trenkaes-now-a-days-alcala-de-xivert-5089.html

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.