Dubtes entre els twitters i twitteres al voltant de la mort de @Moniato1

@Moniato1 ha mort. O almenys així ho anuncià el mateix twitter en una piulada el diumenge 25 de setembre. Sembla que va tenir un accident de trànsit i va faltar per l’impacte. En els moments d’agonia tingué temps d’escriure un twit acomiadant-se dels seus seguidors. De seguida Twitter van reaccionar a la notícia del traspàs de @Moniato. Molts d’ells i elles van donar les condolències, però d’altres ja van començar a sospitar i posar d’entredit la veracitat de la seua mort accidental. Fins i tot l’usuari @armariodesorden ha escrit una carta al seu blog dirigida a @Moniato1 sota el títol “Bon vent, Moniato”. I no, no estàs llegint una notícia d’El Mundo Today.

@moniato1 Descanse en pau.

— Josep Aparicio (@_apeudepagina) 27 de septiembre de 2016Dur revés per als tuiters valencians. Et trobarem a faltar @moniato1 https://t.co/u51SqIDszb

— Comoditat Valenciana (@ComoditatVLC) 28 de septiembre de 2016Cuando fallece un tuitero se va un pedacito de aquello tan bonito que nos hace entrar aquí. Et trobarem a faltar, @moniato1.

— Comtessa de Dia (@tribraquia22) 28 de septiembre de 2016@AndreuEscriva qui dóna tants detalls de la mort d’un familiar?? això no és normal… ho acabe de llegir i estic flipant. @MoniatoMentix

— Lucrècia de Borja (@lucreciadeborja) 4 de octubre de 2016@moniato1 , no cola.

— adripo (@ripou__) 27 de septiembre de 2016@moniato1Pels qui no sàpiguen qui és, @Moniato1 era (de moment es parlarà en passat) un twitter famós entre els i les usuàries de l’esfera twittera valenciana. Més en concret de l’esfera twittera en valencià. Sota un avatar rosa i un dibuix animat, @Moniato1 es donà a conéixer entre els comptes i usuaris més famosos del Twitter valencià. Estava en tot. @Moniato1 era d’eixos usuaris omnipresents que ho comentaven tot i interactuaven amb tothom. Twitters com @EugeniAlemany, @LucrèciadeBorja, @MartaHortelano o @ComoditatVLC sabien de @Moniato1 i sovint creuaven twits amb ell.

A partir d’estes sospites, un grup de d’usuaris vinculats amb @Moniato1, de manera anònima, han creat un compte nou des d’on han comunicat les seues investigacions: @MoniatoMentix. Segons ells, van rebre un mail del suposat germà de @Moniato qui explicava tot allò que havia succeït, des de com ocorregué l’accident fins al tancament del seu compte a Twitter i la seua incineració.

Tenim proves concloents que sostenen que el compte @moniato1 (ja esborrat) ha mentit. I molt. Seguix el fil per llegir les explicacions.

— Moniato Mentix (@MoniatoMentix) 3 de octubre de 2016Tot va començar el dia 27 de setembre sobre les 19 hores. Certes persones van rebre un correu procedent de l’adreça [email protected]

— Moniato Mentix (@MoniatoMentix) 3 de octubre de 2016S’adjunta el correu en les imatges. Recomanem la seua lectura, ja que és clau per a poder entendre i verificar els arguments. pic.twitter.com/SUXpazUZX5

— Moniato Mentix (@MoniatoMentix) 3 de octubre de 2016El pressumpte germà d’Hèctor diu que Protecció Civil d’un poble proper en festes va anar a l’accident. Cap poble proper estava en festes.

— Moniato Mentix (@MoniatoMentix) 3 de octubre de 2016Segons el correu, van portar-lo a l’hospital de Sagunt (que es coneix com la mini Fe). Vam cridar a l’hospital i ens van dir que no va estar

— Moniato Mentix (@MoniatoMentix) 3 de octubre de 2016Ens van confirmar que no va haver cap accident de cotxe mortal en tot el diumenge al PV. Per tant, no va morir el diumenge a un accident.

— Moniato Mentix (@MoniatoMentix) 3 de octubre de 2016Del #MoniatoDEP al #MoniatoLeaks. Al correu que el germà de @Moniato1 (o Hèctor Adell) envià als twitters de @MoniatoMentix s’explica que @Moniato1 va morir per un vessament intern produït per l’impacte de l’accident. Suposadament el xoc del cotxe contra una sèquia, despés d’esquivar gossos vagabunds, va trencar la gastrectomia -cirurgia a l’estòmac- que li havien fet.

Les recerques que de han fet els de @MoniatoMentix contradiuen la versió de la carta de Quim, el germà del gestor del compte @Moniato1: ni cap “Hèctor Adell” va estar ingressat a l’Hospital de Sagunt (conegut i referit a la carta com “mini Fe”) ni s’ha registrat cap accident de tràsit el diumenge 25 de setembre al País Valencià.

Si @Moniato1 és baix o no és tot un misteri. De moment es tenen algunes sospites confirmades a partir de les investigacions de @MoniatoMentix. Un succés digne per a un El Caso valencià, vaja. Com ha piulat Eugeni Alemany:

Ningú pot negar que el twitter en valencià és entretingut. #MoniatoOuija https://t.co/9uyAWVOBka

— Eugeni Alemany (@EugeniAlemany) 4 de octubre de 2016L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.