Dos valencians es casen durant l’Hatortxu Rock

hatortxu rock bodaDos valencians de Castelló, Isabel i Andrés, s’han casat durant la vintena edició de l’Hatortxu Rock de Lakuntza (Navarra). Són una parella trentanyera que ja ha format una família: tenen una filla major i un fill menut. La nòvia d’esta història és, precisament, la cantant del grup punk-rock de la Vall d’Alba (Plana Alta), Gargamboig.

«Teníem les entrades del festival abans de pensar en casar-nos, però volíem formalitzar la nostra situació i com ens vam conéixer gràcies a la desena edició de l’Hatortxu i venim del món musical, pensàrem que què millor que fer-ho millor que a Lakuntza i en la vintena edició del festival», assegura la parella a Ahotsa.info, mitjà que ha donat cobertura a la notícia en un reportatge audiovisual.

La parella va demanar permís per casar-se a l’Ajuntament de Lakuntza, localitat on s’esdevé el festival i l’organització de l’Hatortxu es va fer ressò de la petició de formalització. Fou una cerimònia senzilla, amb poca gent i austera: els anells han estat dos mocadors fallers. I les càmeres d’Ahotsa.info van estar presents en la cerimònia.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.