Dj Plan B i Malsum presenten “The Unit”

Dj Plan B The UnitJa fa alguns dies que està a la venda però encara l’havíem ressenyada. Ja podeu trobar a través de Beatport i Soundcloud el primer llançament de Dj Plan B amb el també saforenc Malsum. Amb aquest nou tema Martin i Ibrah volen escenificar una unió, han anunciat a través del web que pretenen treballar junts tant amb temes originals com amb nous remixos.

Aquesta primera referència, en clau de Glitch-Hop, un dels generes nascuts del Dubstep, ha sigut editada pel segell establit en Tampa (EUA) Bombeatz Music.

Dj Plan B ens conta que “la bellesa de Glitch Hop és que en realitat no és un gènere amb regles o BPM específics. M’agrada considerar Glitch Hop el tipus de música que incorpora efectes glitchy com a repetidors de ritme. El tempo de la música en realitat no importa en absolut. Quan s’afigen mostres Hip-Hop/Crunk amb tots aquests efectes el resultat és … Glitch Hop!

Ací mateix vos deixem amb la cançó completa per a que la pogueu escoltar. Si voleu tenir-la al vostre reproductor i recolzar així a Dj Plan B podeu comprar-la a través de la plataforma, anteriorment citada, Beatport. Bon cap de setmana!L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.