Descobrim un gran narrador de cançons amb el nou treball d’Òscar Briz

El cantautor d’Alcúdia amb molt rock’n’roll a la sang Òscar Briz publica un EP, No caure és que m’agafes de les mans. Briz és un cantant que sempre ha exposat el que li ocorre i el que veu. No és dels que s’amaguen darrere metàfores de situacions fictícies. Una sèrie d’esdeveniments desgraciats en el seu entorn més íntim el deixaren KO anímicament. El fet d’agafar boli i llibreta i composar cançons per a publicar este EP ha estat per a ell un exercici per treure el cap d’un moment tan fosc. Una verdadera teràpia.


De fet les quatre cançons correspondrien a quatre estats d’ànim: crit de socors, acceptació de la mort, superació i somni. Lletres que contenen unes quantes belles estrofes sobre l’amistat, la vida i la mort. No descobrim ara que Briz és un gran lletrista, però molts descobrim la història de la mort del compositor Enric Granados i la seua dona Empar en un naufragi al canal de la Mànega el 1916 en plena I Guerra Mundial, fet que Briz aprofita per recrear una història d’amor amb aires de Titànic. Un gran narrador de cançons.


Escolta el discPodeu llegir l'article original Descobrim un gran narrador de cançons amb el nou treball d’Òscar Briz a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.