Descobrim el duet valencià Teletexto

Teletexto en directe. / J. OrmuenoJavo (guitarra i veu) i Carmona (bateria i veu) són dos vells coneguts de l’escena hardcore i punk de València. Van tocar junts fa uns anys a la banda punk Tulipán, i fa uns mesos es tornaren a ajuntar per a parir Teletexto, un duo de rock stoner, math i hardcore. Han baixat un poc les revolucions, però aquest duo transmet més que mai amb tan sols una guitarra, una bateria i les seues veus. Podrien recordar-nos propostes amb cert parentiu com els catalans l’Hereu Escampa o els de Rhode Island, Lightning Bolt.

Teletexto són guitarres sorolloses i bateries barroques que aconsegueixen omplir els buits que es podrien esperar d’una banda que no té baixista o teclats. Són històries amb un sentit de l’humor envetjable, encertat i amb certa tendència a l’absurd. Però cal escoltar la seua música, i vore’s els seus artworks per poder comprendre bé la seua proposta. I es que l’aspecte visual està molt cuidat a Teletexto. Sols cal vore les portades dels seus vinils, cassettes i Cd’s. Vinils i cassettes? Sí, perquè esta banda ha editat series limitadíssimes d’exemplars del seu disc en vinil (300 còpies, editat amb Discos de Perfil), Cd (100 còpies) i cassette (30 còpies). Però l’experiència no s’arrodonirà si no els vegem explotar en directe. Podeu seguir la seua pàgina de Facebook per assabentar-vos de nous concerts. Vos deixem amb el seu primer disc, de títol homònim: Teletexto!

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.