Descarrega les noves cançons de Brams

A la web de Brams podem llegir en un comunicat que els berguedans han estat gravant a l'estudi de Can Pardaler i a la Sala Clap de Mataró, una bona noticia que hui s'ha traduït en un avanç de dos cançons que han publicat hui: Agafada pels ous i Esperava aquest moment. La primera d'aquestes parla de l'estafa immobiliaria i financera que patim actualment, i la segona parla sobre la relació pares i fills.

Per descarregar-les només has de fer click als enllaços següents: Esperava aquest moment i Agafada pels ous. El disc, però, no estarà fins a final d'estiu. Esperem que amb els concerts que vagen fent desvetllen algunes de les noves cançons.

Com a bonus track i també en forma de descàrrega directa vos deixem la versió 2012 de la famosa cançó dels de Titot anomenada Vull per demà que tragueren per a l'històric 11 de Setembre de l'any passat.

Per més informació de Brams clica aquí.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.