Descarrega gratis el nou disc d’Smoking Souls “Cendra i Or”

Aquest matí Smoking Souls anunciaven que “Cendra i Or“, el 3r disc, ja està disponible per a descarrega directa. En poques hores ja ha superat les 1.000 descarregues. També el podeu escoltar en streaming per Spotify o Youtube entre altres.

Com diu Dani Monfort a la seua columna a Freqüències -l’espai de la Tresdeu a Urban/Levante-EMV-: Sens dubte estem davant del grup elegit per una divinitat per portar distorsió a la terra del ska mestís. Cendra i or, matèries de valors extrems, tot evitant acabar en una i buscant l’altra discorre la vida, i de vitalitat es tracta. La vitalitat de les tornades in crescendo, la gràcia per fer balades rock que sabem que seran objecte en perfils de xarxes socials d’enamorats. Gorka Urbizu (Berri Txarrak) hi posa la seua veu en una cançó, gest gens casual, els Berri Txarrak són un referent de la banda de Pego. Com els navarresos, Smoking Souls també han sabut fer evolucionar el seu so sense perdre ni una gota d’identitat. De fet, com es pot perdre identitat amb eixa pronúncia vocàlica tan marcada i preciosa que és la de Carles Caselles? Unes quantes raspades de guitarra tenen gust de déjà-vu, però alhora obren la porta a un so més pop, encaragolat si se vol, com per exemple a “Cicatrius” vestit amb cors femenins i sintetitzadors. Un àlbum que és tot un preludi de primavera.

Onze noves canonades de rock on “també juguem i experimentem amb nous ritmes, mètriques i sonoritats més fresques influenciades del pop, disco, latin… sempre portant-ho al nostre terreny”, confirmen Smoking Souls. A més en aquest disc compten amb les col·laboracions destacades de Gorka Urbizu (Berri Txarrak), que posa veu a la potentíssima “Cançó de la son”; Roser Cruells (Els Catarres), acompanyant vocalment el trencadís rítmic de “Cicatrius” i Albert García (Itaca Band).

La banda de Pegon començaran gira de presentació de ‘Cendra i Or’ el 30 de març a la Wah Wah de València, després passaran també per Barcelona, Manresa, Valls, Alacant, Madrid, Lleida…L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.