Descarrega Alegria, el nou EP de El Diluvi

Alegria El Diluvi DescarregaHa arribat el moment de somriure”, exclama El Diluvi. La banda de mestissatge que ha estrenat nou single i videoclip llança nou àlbum que també durà per nom Alegria. Es tracta d’un EP de 6 cançons enregistrades a El Sótano Estudios de Castalla per David Rosell. El nou EP condensa tots els elements que hi trobem en el seu estil, mestissatge mediterrani, tal com ells l’anomenen.

El nou àlbum, doncs, conté 5 cançons i una introducció, que compta amb la col·laboració el cantautor Feliu Ventura, on representa xicotets moments d’alegria quotidiana. El single és «Alegria» una cançó per seguir caminant endavant, per tindre energia i esperança. Continua «I tu, sols tu», un tema que interpel·la a les dones i les encoratja a apoderar-se. «L’escletxa» és en certa manera la història del propi grup, la pluja que poc a poc agafa força i es fa escoltar. L’última és «Un altre dia», un altre crit d’empenta, com tot l’EP. Els dies poden ser grisos però sempre acaba eixint el sol.

També trobem «Bandera clara» una adaptació d’una cançó dedicada a Alacant, i a la gent i els col·lectius que dignifiquen la ciutat. Compta amb la col·laboració de Titot (Brams), Xavi Sarrià (Obrint Pas), Marcel Pich (Taverners), Cesk Freixas i Feliu Ventura.

Escolteu-la i esbosseu el somriure, mentre espereu el 9 de maig que serà la presentació oficial a Castalla, en un concert que comptarà també amb la presència d’Auxili i Gatxamiga pa 15. També els podreu veure a Xaló, 18 d’abril; Campello, 24 d’abril i a València, a la Festa Pel Canvi del 25 d’abril-.