Del recés de La Raíz al nou Valira, Juan Zanza estrena ‘Ecos de Aventura’

Hui ha vist la llum el primer treball de Valira, el nou projecte del guitarrista Juan Zanza després del recés de La Raíz. L’àlbum es titula Ecos de Aventura (Propaganda pel fet!, 2019) i demostra las ganes i valentia de Juan Zanza. Iniciar un projecte en solitari després de pertànyer a un grup de tant èxit i rellevància sempre és complicat. Gravat en els estudis RPM de València amb Roger García als comandaments de la producció, Juan s’ha sabut envoltar de músics més que competents, i de llarg bagatge. Aquests són Felipe Torres (La Raíz), Gabi Pellicer, Carlos Benavent i Ferdy Borja. Ací podeu escoltar el disc.1. Guerra Fría 00:00

2. Corazones Ambulantes 04:35

3. El Animal 08:54

4. Vértigo 12:33

5. Adversarios 17:22

6. Vega 21:40

7. El Capitán 26:01

8. Los Suicidas 31:05

9. La Exiliada Multitud 35:09

10. Primer Asalto 39:59


Ecos de Aventura


El disc l’obri el senzill d’avançament “Guerra Fría”, el tema de presentació del disc ja mostrava les intencions de Juan. Rock amb intencions melòdiques, ràpid fraseig i detalls electrònics per formar un tema amb molt bona pinta. Però l’àlbum és molt més que un single, com hem pogut veure al segon avançament i videoclip: “Corazones Ambulantes”. Ecos d’aventura és un àlbum que conté un evident pòsit existencialista en el qual l’individu es mostra vulnerable davant la incertesa. No perdes un moment i escolta’l de la primera a última, val la pena.Podeu llegir l'article original Del recés de La Raíz al nou Valira, Juan Zanza estrena ‘Ecos de Aventura’ a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.