De tu a tu presenta el seu primer disc "Moment"

De tu a tu presenta el seu primer treball discogràfic anomenat "Moments". Un disc que conté dotze cançons amb diversos estils que van del Pop Rock, Funky, Reagge Swing o fins i tot Surf.

Rodejat d'un fil conductor que uneix aquestes variants rítmiques, De tu a tu ens mostra un vano de possibilitats on reflecteixen dotze històries, dotze moments, dotze sentiments que porten al públic, el record d'un instant de la seva vida o el poder de la imaginació.

Cançons sorgides a través dels sentiments i dels records, on aquesta banda ha plasmat en el seu primer treball d'estudi, les seves composicions. Un disc que presentaran a Enderrock TV a finals de Novembre, juntament amb el seu primer videoclip dirigit per Txetxu García, de Barcelonafilmfestival i @filmwerkstatt. Aquest videoclip és l'encarregat de reflectir el seu primer Single "La Cita".

guia_libreto_DUPLICAT

Un disc que publica Microscopi i ha estat enregistrat a Aviram Estudi, on l'Albert Palomar ha realitzat l'edició i mescla d'aquest disc. Finalment, ha sigut a l'estudi de Catmastering Manresa, on el Juanjo Muñoz (gossos) ha donat cos a aquest disc amb la masterització. També podem trovar a l'interior d'aquest disc algunes col.laboracions conegudes com: Toni Corrales (Ebri Knight), Ramon Figueres (Doctor Prats), Roger Farré (Gossos), Francesc Ribera "Titot" (Brams), Josep Martí "Pinyu", Joan Ponce i l'actriu Mariona Ginès. Tots ells han completat aquest treball amb la seva aportació i la seva professionalitat fent que, aquest disc, sigui el que és.

De tu a tu és un grup que sorgeix de les ganes de reproduir temes propis en català. Gent propera i senzilla que fa temps que trepitja diversos escenaris d'arreu de Catalunya fent la seva música.

Un grup de músics compost per; Gerard Español a la guitarra i la veu. Joan Giralt a la guitarra i la veu. Oriol Piqué al Baix. Pau Oliva al teclat i finalment, Jordi Fàbregas a la bateria.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.