Consulta el ‘captivant’ cartell del Festival de les Arts

El Festival de les Arts torna per tercer any consecutiu i comença a consolidar-se en la capital valenciana. León Benavente, Maga, Apartamentos Acapulco y Geografies s’uneixen al cartell en el qual ja hi ha confirmats The Vaccines, Jake Bugg, Fangoria, La Habitación Roja, Elyella DJs, Fuel Fandango, Gener, Arthur Caravan, Meridian Response i molts més.

festival de les arts

León Benavente són melododies enganxifoses amb tocs dels anys huitanta i lletres que reflecteixen la difícil realitat espanyola. El 2016, Maga acomplí 15 anys i els va celebrar rodejant-se de tots els artistes que els aconpanyaren en la trajectòria.  15 anys de cançons, però, “encara queden coses per contar”, com be diuen. Amb el seu darrer disc Salto horizontal ens obri el camí cap a una nova etapa.

En el cas d’Apartamentos Acapulco parlem d’una confrontació de melodies compactades amb guitarra i sintetitzadors sorollosos. El resultat? Un estil que no deixa ningú indiferent. Amb influències com Slowdive, Jesus and Mary Chain o Los Planetas, vénen a València per a enamorar-nos.

I last but not least, la proposta més valenciana: Geografies, rock honest i espontani, recent vinguts a panorama independent, però no per això inexperts. Això els ha valgut un Ovidi Montllor a millor maqueta, amb la demo autoeditada Primer Condicional (2015). Ens captivarà, de nou, el Festival de les Arts? Art, música, gastronomia i comboi a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.