Confusió en la venda d’entrades de l’últimc concert d’Obrint Pas

Última hora
Obrint Pas s’acaba de pronunciar en un comunicat breu on intenten aclarir el malentés: El Teatre Principal havia comès un error greu amb el preu de l’entrada. Increïble però cert. Després de les disculpes, s’han compromès a canviar-ho i han tardat tres hores a fer-ho efectiu. Estem dolguts i indignats per aquests problemes aliens al grup i esperem que ens entengueu. Tenim molta il·lusió amb aquest concert, el darrer, a la nostra ciutat. Un concert especial que comptarà amb moltes col·laboracions especials. Vos demanem disculpes i lamentem profundament la confusió originada per la mala gestió del Teatre. Esperem recompensar-ho amb el concert. Milers de gràcies a tothom.

Obrint Pas Últim concert

Una vesprada llarga
Els Obrint Pas han anunciat aquesta vesprada que posaven a la venda les entrades per a l’últim concert de la banda a València, aquesta volta en format acústic. Dos dies, divendres 23 i dissabte 24 de Maig, que ben segur tenien previst omplir.

El Teatre Principal de València, però, no ho ha posat fàcil als milers de fans que s’han afanyat a comprar les entrades. Aquesta vesprada ha regnat la confusió ja que només uns pocs han pogut comprar les entrades sense cap incident.

Finalment un grup de fans, a les xarxes socials, han desvetllat que per la pàgina web de Bankia hi ha via la possibilitat d’adquirir-les. Aquesta segona tanda, però, s’han incrementat el preu fins els 18€ inexplicablement. Amb això altra gent ha decidit cridar al Teatre Principal on els han confirmat que tornaran a vendre’s demà a partir de les 9.30h.

Els Obrint Pas mentrestant confesen estar indignats, i així ho reflexen a la seua pàgina de Facebook. Pareix ser que el mètode de venda d’entrades és una imposició del Teatre que manté un acorda amb Entradas.com que alhora sembla que és propietat de Bankia.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.