Comencen a rodar els concerts ‘Sona la dipu’ 2014

SONA LA DIPUEl pròxim 17 de maig començaran les semifinals de la cinquena edició de Sona la Dipu Pop Rock. Divuit grups han sigut els seleccionats per presentarse a aquestes sis últimes fases. El concurts de pop rock promogut per la diputació de València ha trencat les expectatives establertes. Un total de 110 grups són els que s’han presentat aquest any 2014, on només han pogut classificar-se divuit.

Les semifinals començaran el 17 de maig a Burjassot i finalitzaran el 18 de juliol a Massamagrell. Un total de tres actuacions per semifinal dels quals només un passarà a la final. Cadascuna de les sis fases contarà amb l’actuació d’un artista convidat diferent.

Semifinals
ocatava polar1a semifinal (17 maig a les 23:00h. Casa de cultura de Burjassot): Actuaran Octava Polar, Holy Paul i We used to pray amb l’actuació estelar de Love of Lesvian. 2a semifinal (7 juny a Sueca): El Regreso, Adeshora i Mr. Keo, amb Efecto Pasillo com artista convidat. 3a semifinal (13 juny a Algemesi): The Soda Club, Gypsy Casino i Papà Canciller, i com artista convidat Lory Mellers. 4a semifinal (27 de juny a Alaquàs): The Funky, Flaco Favor i Silencio a voces més la participació de Hombres G. 5a semifinal (11 de juliol a Alfafar): Mary and the Black Brains, Candela Roots i Metropol. La Habitación Roja donarà el punt d’experiència a la nit. I per últim la sisena semifinal es disputarà el 18 de juliol a Massamagrell: Graison, Arturo Moreno y los chipirones i Dalamont finalitzant la nit amb Marta Sánchez. 

Final
Hi haurà que esperar fins el 25 de juliol per veure la gran final. Aquesta es disputarà a Sagunt amb l’actuació estelar de Sergio Dalma. Des les sis bandes que concursaran les tres primeres tindran dret a la gravació d’un disc , a més dels 400 euros que els grups rebran per cada semifinal i final cantada.

Novetats!
Engunay la diputació ha decidit donar un premi al millor grup de musica en valencià. Aquest ja ha sigut atorgat a Candela Roots, amb el premi de la gravació d’un videoclip.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.