Charly Efe avança ‘Flashbacks’‘Flashbacks’ és el nom d’un tema que va aparèixer ahir a les xarxes. El raper valencià Charly Efe el publicava a la seua pàgina de Facebook en forma d’un videoclip produït per la productora madrilenya Outer Space i patrocinat per la marca de roba Credens Clothing. Tot i que no es sap si formarà part del seu proper treball El Martir, la cançó ens pot ajudar a fer-nos una idea del que trobarem en aquest futur LP junt a Loren D.

Al clip, montat amb un ritme molt suggerent, observem Carles Sanchis, arropat per Lorenzo Macias, en diferents escenaris urbans. Enfundat en diferents prendes de la marca de roba, Charly Efe solta un rapeig de poc més d’un minut. Suficient per demostrar que és un dels millors lletristes de l’estat espanyol i per començar a alçar expectació de cara al seu proper treball: El Martir, encara sense data de publicació.

charlyefe-flashbacks

 

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.