Celtas Cortos o Mikel Erentxun entre els Marquesa Concerts de Gandia

Celtas Cortos Marquesa ConcertsS’ha presentat a Gandia el cicle Marquesa Concerts, una proposta musical organitzada per l’ajuntament de la ciutat, en la qual cada any es programa una selecció de grups i artistes de referència en la història del pop i del rock. Així, per l’escenari de Marquesa Concerts, en anys anteriors han passat noms com els de Kiko Veneno, Juan Perro, Los Secretos, Ariel Rot, Loquillo o Albert Pla, entre d’altres.

Enguany se celebra la 15a edició d’aquest cicle de concerts, en el que es comptarà amb les actuacions de Mikel Erentxun (6 de juny), Barón Rojo (13 de juny) i Celtas Cortos (20 de juny), previstes al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, de la ciutat ducal.

Un dels atractius afegits a Marquesa Concerts és el lloc de celebració, ja que el jardí de la Casa de Cultura està considerat com un dels espais a l’aire lliure emblemàtics en el conjunt del circuit de sales del País Valencià.

No et perdes el concert dels Celtas Cortos, Mikel Erentxun o Barón Rojo. El preu de cadascun dels concerts és de 10 euros i les entrades es poden aconseguir a la mateixa Casa de Cultura o a www.instanticket.es.