Castalla Rock Festival amb Txarango, Esne Beltza, Skalari…

Castalla Rock FestivalEl Col·lectiu Musical de Castalla presenten el Castalla Rock Festival amb una efemèride, fa 10 anys que Castalla va viure el seu darrer festival de rock, el Castalla’n Rock. Tota una dècada on la consciència i el potencial musical de la Foia no ha fet sinó créixer i que finalment ha donant pas a l’aparició del col·lectiu. Aquesta associació, formada per conjunts locals com ara El Diluvi, Pellikana o Pipo Rock Band, coordina l’experiència de les bandes més veteranes amb la força dels grups més joves per ajudar-se i organitzar l’escena musical a la comarca.

Participaran en aquesta primera edició Txarango com a caps de cartell,  Esne Beltza -els Obrint Pas bascos-, i Juantxo Skalari, el mític cantant de la banda Skalariak que ha reprès la seua carrera musical amb la Rude Band.

El festival contarà amb la destacada presència del jove grup de hip hop Atupa i amb El Diluvi i Respeto Bajo Zero, ambdós de Castalla, i que per tant jugaran a casa.

Serà el pròxim dissabte 25 d’octubre al Velòdrom Municipal de Castalla. L’organització del Castalla Rock Festival compta amb el recolzament de l’Ajuntament del mateix poble, i de la productora Pro 21 Cultural. Han volgut començar amb una promoció de 250 entrades a 8€ en exclusiva a la seua web. Una vegada esgotades passaran a valdre 10€, i si sou dels que planifiquen a última hora les podreu comprar en taquilla a 12€.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.