[CARTELL] 31 grups actuaran al Feslloch 2015

Feslloch 2015 El Feslloch 2015 compta amb novetats pel que fa a infraestructures i serveis. L’escenari principal, batejat amb el nom ‘Escenari Ovidi’, passarà al camp de futbol de Benlloch. Aquest espai es convertirà en el centre neuràlgic del festival i comptarà amb una major oferta de paradetes de productes gastronòmics i culturals. El nou emplaçament tindrà major capacitat de públic i garantirà una major potència sonora per als concerts.

S’obriran les portes del Feslloch 2015 el dijous 9 de juliol amb un correbars conduït per la Xaranga de Benlloch, conformada per músics de la banda municipal del poble, que acompanyaran els feslloquers i feslloqueres que vulguen gaudir del festival des del primer minut.

Durant els dies 9, 10 i 11 de juliol tant a l’escenari de l’Auditori com a l’Escenari Ovidi passaran pel Feslloch 2015: Els Amics de les Arts, Zoo, Els Catarres, Aspencat i La Gossa Sorda, Toti Soler i Gemma Humet, Arrap, Buhos, Contratempo, Ebri Knight, Égalité, El Blüe, El Diluvi, Júlia, Komfusió, Meteor, Mai Mai, Mox, Néstor Mont, Pepet i Marieta, Smoking Souls, Talps, Tardor, VadeBo i Rafa Xambó. Així com del grup Trobadorets, per a un matinal dedicat als més menuts. Gener, Kontaminació Akústica, King Kong Boy, Figuels dj’s i la Xaranga de Benlloch

A la música cal sumar les activitats culturals i lúdiques del Feslloch 2015, com l’actuació de l’humorista Eugeni Alemany.

Feslloch 2015

Fotografia Lluís Chesa