Canvia el format de l’Iboga Festival


id="playht-iframe-wrapper"
style="display:flex; max-height:90px; justify-content:center">
allowfullscreen=""
frameborder="0"
scrolling="no"
class="playht-iframe-player"
data-appId="cBX2OEe3i"
article-url="https://www.tresdeu.com/?p=37122"
data-voice="ca-ES-AlbaNeural"
src="https://play.ht/embed/?article_url=https://www.tresdeu.com/?p=37122&voice=ca-ES-AlbaNeural&config={"width":"100%","height":"90px","alignment":"center","title":"Audio","message":"Hello","download_text_button":"Download"}"
width="100%"
height="90px"
style="max-height:90px">


L’Iboga Festival que se celebrava a Tavernes de la Valldigna ha canviat de format per a enguany i es concentrarà en dues nits que ompliran de festa tant els Jardins de Vivers de la ciutat de València, com la Sala Repvblicca, ubicada a Mislata.


El dia 28  de juliol podrem veure més de vint hores de música, amb grups com Mandragora, Dubioza Kolektiv o Hilight Tribe que acabaran el 29 de juliol en una afterparty amb piscina a les dues ubicacions que hem mencionat. A l’afterparty ens podrem trobar artistes com La Phaze, Congo Natty o The Sweet Life Society. 


Com podem comprovar, és un canvi significatiu respecte a edicions anteriors, tant pel que fa a la localització dels concerts, com al format d’aquests, en una mena de renovació. Però no tot acaba ací, perquè l’organització també ha programat un concert d’El Kanka amb El Jose, per a la nit del 29 de juliol, també als Jardins de Vivers. Una aposta per diferents estils musicals per a tots els gustos.


Si vols anar a la versió renovada de l’Iboga, pots comprar les teues entrades a través d’aquest enllaç o si, per altra banda, prefereixes anar al concert d’El Kanka i El Jose, les entrades són aquestes.


Podeu llegir l'article original Canvia el format de l’Iboga Festival a la Tresdeu.com.


Més notícies