Candela Roots: reggae a manta per un món millor

El grup Candela Roots està en plena gira d’estiu, una gira que han anomenat com el senzill que presentaren fa uns mesos: ‘Humanité’. Ara però, tornen amb força amb un nou videoclip i senzill que completa aquest llançament: ‘Richman’. La banda, composada per membres de l’Horta i la Ribera, va publicar el seu treball debut Hungry amb Mésdemil el 2014, però abans ja comptaven amb l’experiència de diversos projectes. A les noves cançons que acaben de publicar trobem que Estel, la veu del grup, canta no només en valencià, sinò també en francés, anglés i castellà, aportant aire fresc -no només a la música sinò també a la lírica- al panorama de la música d’origen jamaicà a terres valencianes.

La cançó ha estat gravada als Millenia Estudios de València amb Dani Rayos, qui ha sigut també l’artífex de la mescla a l’Alboraia Art Estudio. La masterització ha estat a càrrec d’Enrique Soriano de Crossfade Mastering. El vídeo és obra de Tubal Perales i Irene Chilet, i està editat per Abel Fuillerat.La banda afila la seua proposta i reclamen el seu lloc al reggae valencià. I bé que el mareixen. Aquest mes ocupen el primer lloc del nostre top de cançons amb ‘Richman’.Candela Roots

Humanité Tour: Candela Roots als escenaris

unnamed (2)Candela Roots està portant endavant una gira de presentació del seu nou so que les està f arreu del territori valencià. Aquest mes d’agost passaran per Vilamarxant (6), la Vila-Joiosa (13) i Torreblanca (20).

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.