Camden s’uneix a la Tres Deu

CAMDEN

A partir d’aquesta setmana Camden serà una part més de la revista musical valenciana Tres deu. Ja podeu trobar en aquesta secció tots els programes que realitzarem setmanalment. A més, cada entrada inclourà una fitxa amb tota la informació de la banda en concret perquè conegueu de prop cada grup que entrevistem.

Per als que encara no coneguen ben bé el nostre programa, us recordem que Camden és un magazín de ràdio que tracta l’actualitat musical i cinematogràfica donant prioritat a l’escena valenciana. Cada dilluns a les 14.30 hores Laia Mas i Mónica López us acostararem a les bandes valencianes a través d’entrevistes i concerts acústics en directe. Així mateix, us aproparem al cinema mitjançant la seua música. Aquesta ja és la tercera edició d’un programa que va iniciar Antonio Mateo, Sara Calvo i Àlex Zahinos en 2012. Ara volem remodelar aquest programa i oferir-vos un plus amb fotografies, videos i més sorpreses que poc a poc anireu descobrint.

Benvinguts i benvingudes cada dilluns a un mercat dels de tota la vida, en el que trobareu tot tipus de mercaderies acústiques. També podeu trobar-nos al nostre facebook, al twitter i al nostre correu, [email protected]

Us esperem!

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.