Calle 13 passa per València amb Multiviral Tour ’15

Calle 13 València Multiviral

El pròxim 14 de juny arriba a la ciutat de València el grup de rock llatí més conegut de l’escena internacional. Calle 13 despleguen un mestissatge musical immens amb lletres directes de caràcter social que arriben a un públic divers, de diferents edats i gustos musicals.

Calle 13 València MultiviralCalle 13 venen des Puerto Rico a presentar-nos el seu darrer disc, “Multiviral“. Un treball culminant en la seua carrera on es recreen en ritmes i gèneres, al costat d’unes lletres plenes de perspectives diferents amb les que identificar-se, però sobretot plenes de substància i compromís.

Amb només 10 anys d’història, els Calle 13 han rebut un gran suport del públic i de la crítica com ho demostren els 2 premis Grammy i els 21 premis Grammy Latino que han guanyat.

Ja podeu fer-vos amb les entrades entrant al següent enllaç, el seu preu és de 20 euros (més despeses de distribució).L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.