Bonobos, Acousters, Trast, Jordi Ninus i Sotrac seran els protagonistes del concert benèfic per La Marató de TV3 que organitzen conjuntament La Tornada i Platea

El dia 14 de desembre, el país en bloc es mobilitza per recaptar fons per La Marató de TV3 i La Tornada i Platea no podien faltar a aquesta cita. Així doncs, de forma conjunta organitzaran un concert benèfic que tindrà lloc la nit abans a la sala Platea, un espai cèntric i immillorable per un concert d’aquestes característiques i que bategarà gràcies a la col·laboració de cinc bandes que, de forma completament desinteressada, ajudaran a recollir diners per lluitar contra les malalties del cor.

Cartell-La-Tornada_La-Marató

Seran tres hores seguides de música amb actuacions d’entre vint i trenta minuts que serviran perquè el públic pugui gaudir de petits tastets d’alguns dels grups que més creixement estan experimentant durant els darrers anys. Bonobos, Trast, Acousters, Jordi Ninus i Sotrac seran els encarregats deposar color a aquesta festa que començarà puntualment a les 22h del dissabte 13 de desembre. Amb un format àgil, el concert vol aconseguir que tant els seguidors més fidels de les diferents bandes que hi participaran com tota aquella gent que no conegui en detall els noms que formen el cartell puguin gaudir de valent i conèixer noves propostes que ja són una realitat en el panorama musical del país.

Les entrades d’aquest concert tindran un preu de 5€ més la voluntat i tots aquells diners recaptats aniran directament destinats al pot de La Marató. Aquestes entrades es podran comprar únicament el dia del concert a partir de les 21.30h a taquilles.