Berri Txarrak, Zoo, Els Catarres, Boikot i Buhos caps del cartell del Festiuet 2019

La 3a edició del jove festival completa un cartell de luxe on es mescla el rock, el pop/mestissatge en català i la música urbana.
Avui, el Festiuet ha presentat la totalitat del seu cartell més ambiciós i es posiciona com un dels millors festivals de música alternativa dels Països Catalans. Aquest salt qualitatiu en el cartell envers altres edicions és un dels grans atractius juntament amb el seu nou emplaçament: la platja, concretament a la de Coma-ruga (El Vendrell).

El cartell amb 20 artistes (dels quals 16 són dels Països Catalans), hi destaquen varis dels grups més en forma del panorama alternatiu: Berri Txarrak (Navarra), Desakato (Astúries) i Boikot (Madrid) seran els representants del rock estatal mentres que Zoo, Els Catarres, Buhos, Auxili, Ebri Knight, Koers, Xeic! o Bemba Saoco posaran l’accent català al festival. Lágrimas de Sangre, Mafalda, Lildami, Sr. Wilson, La Otra, Tribade, La Desbandada ocupen la parcel·la d’una música urbana cada cop més potent encapçalada pel rap. Tancaran ambdues nits dos dels DJs més destacats de Catalunya: Dj Monka i Lo Puto Cat.


El municipi del Vendrell dotarà al festival d’un ambient únic i molt diferent del que ofereixen els altres festivals d’estiu a Catalunya. Un altre avantatge de la nova situació serà l’accessibilitat, ja que estarà situat només a 5 minuts caminant de l’estació de tren de Sant Vicenç de Calders.
Així doncs, l’organització ja ha desvetllat dos de les moltes sorpreses que amaga el Festiuet 2019: el lloc i el cartell. Una edició que, tenint en compte el nou entorn, promet ser ben especial.