Bajoqueta Rock celebra el seu 25 aniversari a l’escenari del Feslloch!

Bajoqueta RockLa coneguda banda de rock valenciana Bajoqueta Rock continuarà la celebració del seu 25 aniversari com als escenaris del Feslloch. A octubre de 1986, un grup d’amics de Riba – Roja deicidiren, sense cap coneixement musical, formar una banda de rock. Una idea sense trellat en aquell moment que continua donant els seus fruits un quart de segle després.

Nombroses persones i de diverses edats són les que a dia d’avui continuen seguint a la banda dels vuitanta. Encara que les seues actuacions ja no siguen tan abaundants, doncs, com afirmava el guitarrista Julio Miquel al periòdic Levante “tots treballem i hem de compatibilitzar-ho”, hi han cançons que han pasat a la història de tots els fans. Una bona oportunitat per poder gaudir de cançons com Rock RuralSaia CasaiaCançó Monya, Pupurrí versió ‘discopauer’ etc. és el Feslloch, el festival de música en valencià per excel·lència situat a Belloch (La Plana Alta).

Feslloch 2014 cartell completAmb motiu de la llarga trajectoria musical els components decidiren gravar un cd i dvd de l’actuació organitzada el passat 26 d’octubre al poble de Riba-Roja, amb el nom “25 anys fent l’haca“. Un resum dels seues millors temes que tornaran a sonar a la nit de Benlloch.

Huit edicions després Bajoqueta Rock pujarà el pròxim divendres 11 de juliol,  a les 23:45h a l’escenari del festival castellonenc, junt als 30 grups d’artistes que amennitzaran la festa durant el 10, l’11 i 12 d’aquest mes. Una edició plena de despedides com la de Mugroman i Agraviats i tornades com la de la Gossa Sorda, plenaran les vesprades i nits dels assistents a l’aplec de la cultura, la música i la llengua. 28 euros (fins el 8 de juliol) és el preu d’aquesta edició. 30 grups vinguts de tots els racons dels Països Catalans, apareixent com a caps de cartell Txarango, La Gossa Sorda i Orxata Sound System, que repeteix un any més.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.