Auxili es presenta al Rototom Reggae Contest!

Auxili vol obrir fronteres enguany, i el Rototom pot ser una bona manera
auxili-dolç-atac-1Auxili, el jove grup d’Ontinyent, han presentat la seua candidatura al Rototom Reggae Contest, un concurs internacional per participar als festivals de reggae més importants d’Europa, entre ells el Rototom Sunsplash 2014. El termini del public per poder-los votar va ser obert fa dos dies.

Auxili sorgiren a l’any 2005 a Ontinyent (País Valencià). Després del paró musical que feren al publicar el seu primer disc , Existirem (2009), l’arribada de  Dolç Atac (2013) ha sigut atronadora. Tots els resultats positius que han rebut en apenes tres mesos: més de 3500 descàrregues, 700 discos venuts i més de 20000 plays al clip d‘Abismes han fet que aquests joves vulguen ampliar les seues fronteres musicals cap a grans festivals. rototom

A dia d’avui podem observar com Auxili ha anat madurant tant vital com musicalment. Han aconseguit crear un estil propi amb influències d’altres com l’ska, el ragga i el rap. Des de fa pocs dies estan obertes les votacions al Rototom Reggae Contest, on es pot votar a Auxili per tal que passen a la següent fase.