‘Atlantis’ nou videoclip d’El BlüeEl Blüe es fa pas a bacs en l’actualitat musical valenciana. L’entrevistavem la setmana passada arran de l’estrena del seu primer LP, i ara ens porta un nou videoclip. Es tracta d’‘Atlantis’, cançó inclosa al seu nou disc ‘Efecte Papallona’, i on col·labora Manu, cantant del grup castellonenc de rock Malnom. Aquesta cançó és una de les poques del disc en les que el raper de Nules rapeja en castellà la major par del tema. Ell mateix ho descriu com “la meua tornada al castellà”. Un track destinat a obrir públics i atraure rappers a l’escena en valencià.

Per a El Blüe el clip “representa la nostra particular crítica i denúncia a la decadència del món occidental com el coneixem”. Al vídeo s’ataca directament conceptes com la fast food o la pèrdua del respecte cap a la terra, així com la civilització occidental i moderna i alguns dels seus pilars com la religió, els diners i el sistema financer. Un videoclip força conceptual ideat i realitzat per Meloncia Films.blue

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.