Aspencat estarà al ViñaRock 2014 i acabarà la Gira ’13 a Catalunya

Els mariners d’Aspencat estan d’enhorabona. El festival alternatiu més massiu de l’estat espanyol, el ViñaRock, ha volgut comptar amb ells per a la seua edició de 2014. Després d’una intensa gira de presentació d’Essència- el seu últim disc- els de la Marina tornaran a un gran festival després d’haver actuat al Rototom Sunsplash el 2011 i després també d’haver plenat sales i places d’arreu amb la seua música. Però no hi seran l’única banda valenciana i marinera que actuarà a Villarobledo (Albacete), també hi seran La Gossa Sorda, mítica banda valenciana que ara es troba en una parada indefinida.

aspencatFINAL DE GIRA A CATALUNYA
Però això no és tot pel que fa a Aspencat, ja que actualment es troben en la recta final de la seua Gira de presentació d’Essència, i a la que només li resten dos concerts. Es tracta de dos cites a Catalunya, a la zona de Barcelona, els dies 6 i 7 de desembre a Argelaguer i Sant Andreu respectivament. A Argelaguer (La Garrotxa) amenitzaran junt a Germà Negre, Hora de Joglar i Josep Mª Cantimplora la 4ª Botifarrada a la Constitució Espanyola. El dissabte hi seran a la Festa Major Reivindicativa de del barri barceloní de Sant Andreu i compartiran escenari amb Els Cranc, Poca Broma i EAM – Exèrcit d’Alliberament Musical.

Fotos: Aspencat / Artur Gavaldà.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.