Aspencat a Acústics al Terrat

ACUSTICS-TERRAT-ASPENCATJa estem preparant el segon #AcústicsAlTerrat, que tindrà lloc a Benimaclet el proper dijous 4 de desembre per la vesprada. La banda presentarà per a un aforament limitadíssim el seu nou acústic. Només un grapat d’afortunats podran gaudir de l’experiència de compartir amb ells el seu concert més íntim, xarrar amb tranquilitat amb els membres del grup o pendre’s una cervesa o mistela amb Kiko o Ivan.

Per aconseguir una de les 8 invitacions dobles que hi ha en joc cal participar al sorteig pujant a Twitter o Facebook una foto del lloc, la persona o el moment que consideres essencial en la teua vida, adjuntant el hashtag #lameuaEssència. Serà la única manera de poder formar part del selecte públic de l’acte i gaudir de l’experiència.

Èxit del primer #AcústicalTerrat

La banda MARE van ser els inauguradors d’aquesta nova iniciativa de la revista Tres deu i la promotora Senyor Lobo per promoure la música de qualitat, l’oci alternatiu i les experiències úniques del públic amb els músics. Ací baix podeu vore un vídeo i fer-vos una idea de com va anar:L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.