Arenal Sound 2016, de Crystal Fighters a La Raíz

Arenal Sound 2016Arenal Sound 2016, el festival de Borriana, que tindrà lloc del 4 al 7 d’agost en la platja L’Arenal, segueix sumant noms per a la seua setena edició. En aquesta ocasió són dos dels plats forts els que s’incorporen, Crystal Fighters i Steve Aoki s’uneixen a Two Door Cinema Club, The 1975, Crystal Castles, Kodaline, Vitalic, Miami Horror, Love of Lesbian, Izal o La Pegatina entre altres.

La banda Crystal Fighters torna al festival després d’haver anunciat que en 2016 publicaran el seu esperat nou disc. És una de les formacions més demandades pel públic d’Arenal Sound i no podien faltar presentant algunes de les seues noves cançons i aquelles que ja coneixem i ballarem tots com “Follow”, “I Love London” o “Love Natural”; El famós DJ Steve Aoki també torna al festival més multitudinari de l’estiu després del seu reeixit pas per Borriana en 2013. Aquesta vegada ho fa com el 10é millor DJ del món segons el llistat que cada any publica la revista Dj Mag i presentant el seu últim disc “Neon Future Odyssey” per al que s’ha envoltat de col·laboracions tan importants com Linkin Park, Fall Out Boy o Will.i.am.

Arenal Sound 2016

S’incorporen també al cartell de l’Arenal Sound 2016 Clean Bandit, Borgore, La Raíz, High Tyde, Carmen Boza, Yall, Belize i Dremen. Els britànics Clean Bandit són una de les grans apostes de l’edició. Si exitazo “Rather Be” acumula quasi 400 milions de visites en YouTube. Per si no fos poc, gràcies a aquest hit van aconseguir arribar al N.1 en Gran Bretanya i van ser premiats amb un Grammy a Millor Enregistrament; Asaf Borger, conegut professionalment com Borgore, és el dj, cantant i productor israelià. Actualment és el Dj #68 del món segons la revista DJmag. Té produccions de primer nivell com ‘Unicorn Zombien Apocalypse’, ‘Forbes’o ‘Nympho’;

La banda valenciana La Raíz publicarà al març del pròxim any el seu quart disc d’estudi, amb el títol de Entre poetes i presos també estaran enguany a Borriana. Com el quartet High Tyde vénen de Brighton i són molt joves però la seua música, que recorda a bandes com Foals o Two Door Cinema Club, farà que siga una de les revelacions de la setena edició; Un dels èxits del moment a a l’estat espanyol és “Hundred Miles” i els sounders podran ballar-ho en la platja de Borriana de la mà de Yall; els que també estaran en Arenal Sound 2016 i ho faran per primera vegada són Carmen Boza, Belize i Dremen.

Les entrades les podeu adquirir a 35€ fins al 7 de febrer o fi d’existències a la pròpia web el festival.