Anna Millo es llança en solitari amb Pormásquequiera


scrolling="no"
class="playht-iframe-player"
id="playht-iframe-player"
height="90px"
width="100%"
frameborder="0"
style="max-height: 90px; height: 90px !important;"
src="https://play.ht/embed/?article_url=https://www.tresdeu.com/?p=38226&voice=ca-ES-AlbaNeural&appId=cBX2OEe3i&trans_id=-O0F4FOj9TIHNMHlbSaC"
data-voice="ca-ES-AlbaNeural"
article-url="https://www.tresdeu.com/?p=38226"
data-appId="cBX2OEe3i"
allowfullscreen="">


Els aniversaris són una data especial per a tots, un moment de celebració i reflexió. En el cas d’Anna Millo, el seu aniversari del 24 de juny marca una fita significativa en la seua carrera musical. Enguany, la data adquirix un nou significat amb el llançament del seu primer single del seu debut en solitari, Pormásquequiera. Amb més d’una dècada de trajectòria musical, Anna ha decidit transformar el seu dia especial en un esdeveniment encara més memorable, compartint amb el món una peça profundament personal i emotiva.


Este primer single, que se situa en l’estómac, aborda l’ansietat, una emoció que tots hem sentit en algun moment. La cançó ens porta a través d’un viatge emocional, des de la tensió continguda fins a una catarsi alliberadora, reflectint les diferents etapes de bregar amb esta complexa emoció, i com s’ignora o es brega amb ella.


Anna ha aconseguit plasmar en el seu primer single una experiència musical intensa i personal, reflectint la seua capacitat per a transformar emocions complexes en art sonor.


Amb una producció innovadora, Anna aconseguix capturar l’essència de l’ansietat i el seu impacte en les nostres vides. El single busca generar una sensació de tensió continguda constant, viatjant des de la veu sola, que reflectix soledat i cruesa, fins a un estat de catarsi amb sons ultraprocessats, sintetitzadors i percussions. Este rang dinàmic il·lustra els estats emocionals en bregar amb l’ansietat, tornant després d’un breu silenci a la sensació inicial de soledat. La composició musicalment retrata el viatge emocional d’enfrontar i resistir l’ansietat fins que passe la tempesta.


El llançament del single el dia del seu aniversari no és només una coincidència, sinó una declaració d’intencions. Anna Mill ha triat este dia per a compartir una part de si mateixa amb els seus seguidors, marcant l’inici d’una nova etapa en la seua carrera musical. Este gest simbolitza la fusió del personal i el professional, mostrant com la música pot ser una poderosa ferramenta d’expressió i connexió emocional.Biografía:


Anna Millo va nàixer a Benicàssim en 1994 i va començar la seua trajectòria musical als 12 anys en els escenaris locals. Al llarg de la seua carrera, ha participat en diversos musicals i bandes, i s’ha format en piano i veu. La seua carrera com a cantant ha sigut extensa, col·laborant amb nombrosos artistes i projectes en l’àmbit musical valencià i estatal. Actualment, és la vocalista principal de The Dance Crashers (València, 2016-actualitat), Blackbird Trio (Barcelona, 2020-actualitat), i A4 Reggae Orchestra (2023-actualitat). A més, ha sigut part de La Kinky Band (Castelló, 2016-2023) i ha acompanyat amb veu i teclat a Kawak (Castelló-Barcelona, Kawak & Blackbird Trio, actualitat).


Anna Mill també té una àmplia experiència en estudis de gravació, havent gravat quatre àlbums com a veu principal i col·laborat com a artista convidada en diversos singles i cors amb artistes i bandes com Xavi Sarrià, Smoking Souls, Dandi Wolf, Fakir&Kawak, El Diluvi, Borriana Big band, No Falla, Bandits, La Ranamanca, El Chamuyo, Radi Rude i Essència. Ara, després de més d’una dècada en la indústria musical, Anna s’embarca en el seu primer projecte personal.Podeu llegir l'article original Anna Millo es llança en solitari amb Pormásquequiera a la Tresdeu.com.