Amb ‘A pic i pala’ de La Trocamaba, la incitació al ball és immediata

La Trocamba Matanusca és segurament la formació valenciana referent pel que fa a música de l’Europa de l’Est. Essent A pic i pala el seu tercer disc. Amb el pas dels discos La Trocamba sonen cada volta millor, el seu repertori s’eixampla i les col·laboracions sempre són de nivell, esta vegada amb Flora d’El Diluvi, The Dance Crashers, el DJ Chalart58 i Balkúmbia.


Els d’Ontinyent no es limiten a pondre cançons amb un ritme desenfrenat i au, com fan alguns grups de patxanga alternativa que han abraçat els ritmes balcànics per l’efectivitat del ritme carregat de vents. A la Trocamba hi ha rigor i estima a la tradició dels Balcans, a la dels gitanos, a la dels jueus que tocaven joiosos temes klezmer, i també miren a la tradició d’ací, amb versions com la de la popular “La Tarara”. La incitació al ball de La Trocamba Matanusca és immediata, un ritme endimoniat i alegre que no pot deixar indiferent ningú. Descàrrega lliure.


Escolta A Pic i PalaPodeu llegir l'article original Amb ‘A pic i pala’ de La Trocamaba, la incitació al ball és immediata a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.