Altaveu.cat celebra el segon aniversari amb una aplicació per a mòbils

Després de dos anys de la posada en marxa de l’altaveu.cat, la intenció de consolidar una agenda dels concerts d’arreu dels Països Catalans ja és una realitat més que consolidada.

L’agenda ha superat els 7000 concerts al llarg d’aquest anys i ha creat una base de dades on es poden consultar enllaços, discografies de més de 7000 grups, gairebé 600 vídeos i més de 300 notícies escrites de blocs i revistes digitals externes (com Tresdeu, Directe.cat, Totmusicat, Indicat...), fet que la posiciona com a lloc web de referència per cercar concerts i informació musical dels Països Catalans. A més a més, durant aquest darrer any, ha augmentat considerablement la col·laboració dels usuaris afegint concerts i vídeos i, com a conseqüència, el nombre de visitants al web.

APP altaveu.cat

Altaveu.cat va néixer per la mancança d’informació sobre els concerts d’arreu dels Països Catalans. A partir d’aquesta primera idea, el web ha evolucionat i ha millorat afegint nous apartats i funcionalitats per facilitar l’accés a la informació dels grups com enllaços a les seves webs o a plataformes gratuïtes com Spotify o YouTube per poder escoltar la seva discografia.Amb motiu del segon aniversari de l’altaveu.cat volem presentar-vos la nova aplicació gratuïta per a Android iiOS que esperem que us sigui útil per anar de concerts. Actualment l’aplicació permet consultar tots els concerts de l’altaveu.cat, comprar entrades, conèixer els enllaços i pròxims concerts dels grups i localitzar els concerts més propers del dia, però, a poc a poc anirem actualitzant-la amb noves funcionalitats i millores.