Albert Pla a Xàtiva contra els clixés de la cançó d’autor

Albert Pla, acompanyat del guitarrista flamenc Diego Cortés, tanquen les actuacions al Gran Teatre dins del Festival Música i Lletra

Cantant, intèrpret, bufó, poeta, actor, clown, provocador… Albert Pla, geni i figura, arriba al Festival Música i Lletra per a oferir una selecció del més granat del seu repertori amb la companyia còmplice i sempre explosiva de Diego Cortés. Junts han establert un tàndem difícil de superar en el circuit de la cançó per aquestes latituds. Les cançons de Pla són una autèntica fuetejada a l’ordre establert i la rebel·lia a la guitarra de l’indomable Diego Cortés tampoc es queda enrere. Un autèntic espectacle el que oferiran Cortés i Albert Pla a Xàtiva.

Diego Cortés i Albert Pla en una actuació recent. Foto: Arxiu.

La última actuació al Gran Teatre de la segona edició del Festival

Albert Pla i Diego Cortés actuaran divendres 16 de juny a les 22:30h amb una entrada de 16€. Enguany, la aquesta actuació tanca el cicle de concerts del Festival al recinte del Gran Teatre. La darrera actuació del Festival al carrer serà la de la cantautora uruguaiana Inés Saavedra que actuarà dissabte 17 de juny a la terrassa de Casa La Abuela.

El Festival més meridional de la cançó d’autor

El “Festival Música i Lletra. Xàtiva, cançó d’autor” es consolida com el festival més meridional de la paraula cantada. Una cita de referència per a la presentació de nous treballs i propostes que el converteix en un festival estratègic d’especial atenció. La segona edició del festival obre les portes a les actuacions al carrer durant els mesos de maig i juny a la ciutat de Xàtiva.çL'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.