Ahir va arrencar el Black Music Festival

Des d'ahir, la música funk, soul, jazz i les seves variants més ballables s'apoderaran de les ànimes de tots els que s'acostin a la capital gironina i les seves rodalies. Sara PiShaolin Temple DefendersLos Mambo JamboEmpty CagePau Morales & JN Band i Move Dixie són els artistes que hi actuen aquest primer cap de setmana. 


El Black Music Festival 2013 engega motors avui divendres a les 22 h a la sala La Mirona de Salt, amb les actuacions de Sara Pi amb el seu últim disc, Burning, carregat de rhythm'n'blues, soul i música brasilera, i deShaolin Temple Defenders, una magnífica banda de funk'n'soul que presenta en exclusiva el seu nou llarga durada, From the Inside (Soulbeat Records, 2013).


Dissabte segueix la programació amb les actuacions de Pau Morales & JN Band, a les 12 i a les 14 h a la plaça de Catalunya de Girona, on l'artista pintarà un mural mentre actua amb els seus companys de JN Band. Segueix al mateix espai, a les 17 h, Move Dixie, banda vallesana que es dedica a tocar jazz tradicional a l'estil dixieland, amb una rítmica i festiva cercavila. i a les 23 h, a La Mirona de Salt, el grup Mambo Jambo presenta el seu primer disc, una barreja explosiva de rock'n'roll i rhythm'n'blues incendiari amb un directe electritzant.


Diumenge, a les 21 h, al bar de l'Ateneu de Banyoles hi haurà els emergents Empty Cage, guanyadors de la darrera edició del concurs Sona 9. Es tracta d'una formació de blues elèctric i contundent amb sang d'indie-rock.  

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.