Agraviats i Pepet i Marieta conmemoren les normes de Castelló

Cartell de les activitats.Agraviats i Pepet i Marieta realitzaran un concert el proper dissabte 21 de desembre. L’acte començarà a les 23:00h a la sala La Consulta del Doctor de Castelló de la Plana. El motiu d’aquest serà la commemoració del 81 aniversari de les normes de Castelló, i per això Castelló Per La Llengua ha organitzat aquestes jornades “Per un País de tots: Escola Valenciana, Pública i de Qualitat”. Les normes ortogràfiques signades a 1932 han sigut un pilar elemental per al valencià i van fer possible més tard l’escolarització i l’edició de llibres amb un estàndard lingüístic.

Els musics de la Plana i els del Sènia, acompanyats per un puntxadiscos amb el que finalitzarà la nit, s’encarregaran d’amenitzar i rememorar aquest important capítol de la llengua catalana. Els ritmes jamaicans d’Agraviats ens portaran lescançons de ‘Torn de paraula‘ i la rumba, reggae i rock de Pepet i Marieta amb la presentació a Castelló del seu últim treball ‘Lo món d’un mos‘.

Les entrades per poder assistir el pròxim dissabte es poden adquirir a: Llibreria Argot (Castelló), Llibreria Babel (Castelló), Casal popular de Castelló, sala la Consulta del Doctor, sense oblidar-se de la venda online.  Aquestes es vendran a 5 euros anticipades i 7 euros en taquilla.

Ací us deixem l’últim clip d’Agraviats, ‘Venen i se’n van‘ (en acústic):L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.