A res del Merut's Festival

El pròxim dimarts 20 d’agost ens tornem a donar cita al Meruts Festival a Ontinyent. Enguany celebrem la 7ª edició d’aquest esdeveniment organitzat per l’Assemblea de Joves Meruts, el qual compta ja amb una consolidada trajectòria i una grata evolució en quant a assistència. L’any passat hi acudiren més de 2.000 persones i l’experiència ens demostra que la xifra creix any rere any si la feina està ben feta.La Raíz, Txarango, Tardor, els dj’s Escala i Corda i els ontinyentins Atzukak són els 5 grups que conformen el cartell d’enguany. Prèviament, a partir de les 17h de la vesprada, gaudirem de tallers, actuacions i activitats al parc del Grup Ramon Llin on col·laboraran associacions i col·lectius diversos, i a partir de les 23h, als camps de futbol de la Puríssima, començarà una nit de la millor música feta a casa.El preu de l’entrada als concerts es manté en 6 euros l’anticipada i 9 euros en taquilla. A les barres podreu gaudir de preus populars i entrepans per als més famolencs. L’Assemblea de Joves Meruts continua treballant per l’autogestió i estan oberts a tot tipus de participació. Per a més imformació o qualsevol dubte visita el seu web www.merutsfestival.com o contacta’ls a [email protected]

La Tres deu,  mitjà oficial del Meruts

Enguany esta casa, la revista Tres deu, col·labora com a mitjà oficial amb l'organització del Meruts. Els hem ajudat tant amb la difusió com amb la promoció del festival. El resultat és prometedor, ja que estem davant d'una de les edicions que més expectatives està creant, i estem molt contents, perquè de segur serà una gran nit. Ara només queda comprar l'entrada i esperar uns dies!

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.