A ‘Bonaventura’, Mai Mai et planteja fugir cap endavant

L’havíem estat esperant durant mesos esta nova entrega de Mai Mai. Des del disc Arribar a Mart (2015) hi havia hagut singles, clips i grans canvis en la formació, i el disc promès no venia mai. Aquell disc sonava molt rock, amb molta distorsió, este Bonaventura manté la línia que els feu conèixer però rebaixa la tensió.


La veu de Mario Sancho ara ix més filtrada, més treballada a l’estudi on han treballat amb el productor Tono Hurtado i el també productor Pau Paredes, noms importants de l’escena pop rock valenciana. De què parlen les cançons de Mai Mai? D’una mescla de tot, perquè en la vida tot ve mesclat, sovint amb la fugida endavant com mantra. Ivan Gosp, una de les veus d’Aspencat, col·labora en una cançó que recupera el flow dels mariners i Bàrbara de Mafalda fa un duet a “Lluny d’ací”.


Escolta BonaventuraPodeu llegir l'article original A ‘Bonaventura’, Mai Mai et planteja fugir cap endavant a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.